Amprenta de la Pilsen în Norvegia: Setikovský 888sport a adus impresii și șuruburi în picior

Astăzi, campionul mondial de 67 de 888sport ani de la Praga, îmbrăcat în tricoul lui Stjernen în sezonul 1982/83. Și acest club, împreună cu Lillehammer, este cel mai strâns asociat cu jucători de hochei care au crescut în Pilsen. El a trebuit să aștepte zece ani pentru a fi pe un alt ambasador. Am făcut o cerere la agenția de atunci Pragosport, o necesitate înainte de noiembrie 1989. M-am îndreptat spre Norvegia după revoluție, antrenorul ceh Pavel Saudský ma tras acolo “, își amintește Pavel Setikovský, fostul defenseman și căpitan al Škoda, astăzi managerul competițiilor interne pe asociația de hochei 888sport pe gheață. dar în sezonul următor (1991/92) a jucat pentru Storhamar.Cu el, a ajuns la semifinalele celui mai mare concurs norvegian.

“Am fost doar doi jucători profesioniști la Stjernen, celălalt club a fost diferit. Storhamar a fost condus de un antrenor suedez, iar noi eram foarte ocupați, după antrenament aveam o dungă plină. Deși hocheiul pe gheață nu a fost atât de mare în Norvegia, canadienii 888sport și alți străini au adus acuratețe și disciplină acolo “, spune Setikovský de 56 de ani. .Confruntarea cu patinele adversarului a decolat cu un os rupt, trei șuruburi de metal au întărit piciorul. “M-au scos după douăzeci de ani în Cehia”, zâmbește el. Între timp, el a fost urmat de alți oameni din Pilsen din Norvegia, Steiner, Pejchar, Bruk sau Vostřák…Dar aceasta este povestea lui. La nord de Setikov pleca la numai câteva luni după lovitura politică când regimul comunist 888sport a căzut în Cehoslovacia. Avea avantajul de a nu fi legat de o barieră lingvistică.

“În Plzeň am mers la școala primară cu predare extinsă a limbilor străine din clasa a treia, așa că am vorbit bine limba engleză. A fost o afacere mare. Dacă vă întrebați ce sunt norvegienii, eu răspund – pe măsură ce îi tratați.Mulțumită limbii engleze, totul a fost mai ușor pentru mine și l-am recunoscut ca fiind patrioți, disciplinați, dar în același timp foarte prietenoși “, spune 888sport pariuri online legale Setikovský.

Unele prietenii au supraviețuit până în ziua de azi, fostul apărător al Norvegiei, Pilsen, care a participat la ceremonie. În Stjernen a recunoscut, de asemenea, una dintre legendele norvegiei de ho abstinenta si abordeaza reputatia unei natiuni disciplinate. “Baitul 888sport ca Dan nu este potrivit, norvegienichei, Löddal. La acea vreme, el ia adus si o viata de noapte in weekend, cand norvegienii ascetici se abtin de lai ar trebui sa fie mândri” Setikovský. “Ei nu vor bea în timpul săptămânii dacă aveți o bere în restaurant, vor crede că tocmai ați pierdut locul de muncă. Dar va veni vineri.Ei vor cumpăra mult alcool, se vor întâlni într-un singur apartament și vor merge la viteză maximă. Ei beau mult, în 888sport tăcere, și cunosc atrocități ca făcând un whisky de 12 ani…”

Cei care îndurau merg 888sport în oraș. Dimineața, vedeți “ruinele” situate la pământ, bărbați și femei fără discriminare. Acesta este modul în care se pot înființa chiar și după petreceri de Crăciun, în cele mai bune rochii și haine de femei. Finlanda sau Germania. Nu este o surpriză când joacă meciuri echilibrate cu noi la Cupa Mondială.Jucătorii lor se află în aceleași competiții 888sport de înaltă calitate ca și ale noastre “, a spus Setikovsky