Louis van Gaal fél a “világ vége felé”, ha a Manchester United továbbra is veszít

A United az ötödik mérkőzésen minden versenyen győzelem nélkül nyer, és a bajnokok Ligájából kiütötték a múlt héten. Ez idő alatt mindössze négyszeresnek bizonyultak, és a legutóbbi győzelmük november 21-én a Watfordban érkezett. Van Gaal tudatában van annak, hogy miközben megtartja a vezetőség támogatását, minden menedzser él vagy meghal az eredményeken. “Teljes mértékben megbízom az igazgatótanácsommal és a játékosommal, ez az, Bet365 amit érzem” – mondta. “De eredményeket kell szereznünk, meg kell nyernünk. Tudjuk, hogy a játékosok tudják ezt, tudom, hogy és a személyzet tagjai tudják ezt. Kétségtelen, hogy nyerni kell, mert ha túl sokat veszítesz, akkor is számomra ez a világ vége. “A José Mourinho zsarolásáról Van Gaal azt mondta:” Amit mondhatok, Nagy meglepetés volt számomra, nem számítottam rá.Egy fantasztikus menedzser, akinek nincs rekordja a labdarúgó világban, de ez még mindig lehetséges. Mi a fontos az, amit mondtam a múlt héten: a legfontosabb dolog természetesen mindig az eredmény. Másodszor, a játékosok és a menedzser és az alkalmazottai közötti kémia. Nem tudom megítélni, mi történt a Chelsea-ben, de nagyon Bet365 online fogadási meglepődtem. “Azt mondta, nem tudja, hogy a menedzser biztonságban van. “Olyan ez, de ezt előre tudjuk. Ez a világ. José is tudja ezt. “Annak ellenére, hogy United egyenlőtlen formája van, Van Gaal szerint a csapatszellem erős. – Igen, jól van – mondta. “De már többször is mondtam, láttam cikkeket, hogy nem ilyen.Ez egy kicsit őrült, de ez a világ. “Wayne Rooney visszatérhet a Norwich City-i látogatásra az Old Traffordban szombaton, miután három lábas miatt lemaradt a lába miatt. Ha a kapitány megmutatja, ez az 500-as év lesz a United-nek.

“Lehetséges, hogy játszik, de várnunk kell és meg kell várnunk” – mondta Van Gaal. “[Ander] Herrera teljes heti képzést tartott. De Herrera nem játszott Bet365 négy hétig, ez más. Rooney két hétig nem játszott, így lehetséges, hogy játszhat. Vannak olyan játékosaink, akik Unibet csak egy nap alatt kiképzettek, akkor túl nagy a kockázata, de ilyen körülmények között kockázatokat kell vállalniuk “- tette hozzá a klub hosszú sérülési listájára hivatkozva.Chris Smalling egy egész héten kiképzett, és vitatkozik is.

A Norwich-ről való nyerésre való felszólalással Van Gaal elmondta: “Minden játéknak van saját nyomása, minden héten meg kell tennie különböző körülmények között. Mi ugyanaz az előkészület, mindig kiválóan felkészítjük az ellenfeleink Unibet fogadási útmutatók minőségét és a játéktervünket. A játékosok ezt alkalmazzák, és mindent megtesznek. Reméljük, hogy megadjuk az eredményt, amit mindenki vár “.