Swansea Bob Bradley első pontját a Watford vezetőjével szerzi be

Bob Bradley a szekrényváltást választotta a héten, de legalábbis megnézte a részt, de az új menedzsernek a pályán történő átalakulás után a Swansea City nyereményjátékának nyolc mérkőzésre kell nyúlnia. Pozitív volt az amerikaiaknak, nevezetesen a Modou Barrow előadása és Alfie Mawson látványa a Premier League debütálásakor, de a kemény valóság az, hogy ez két pont volt.

győzelme a nyitvatartási nap óta, Swansea a kiesés zónában unibet befizetési bónusz marad, másodszor az alsó részről, és egy bonyolult kalandjátékkal indul, kezdve a hétfő héten Stoke-ba történő utazással.A Bradley első otthoni játékának győzelme felemelte volna a homályt, és majdnem megérkezett egy második félidőben, amikor Barrow meggyilkolta Watfordot ütemével és trükkjével, Gylfi Sigurdsson megütötte a helyzetet, és Heurelho Gomes megtagadta Mike Van der Hoorn-ot a ponttól -blank range.Clinical Burnley élesíti Evertont Scott Arfield utolsó pillanatának győztesével. További információ

Ez a nap Swansea számára volt egy nagyon nehéz hét végén, amelynek során a klub támogatóinak bizalmát hangoztatták a boldogtalanságát, hogy Huw Cooze, a választott igazgatója a fórumon, nem értesítette a tulajdonosok a Francesco Guidolin és a Bradley helyettesítéséről szóló döntést.

A meccsprogramban Jason Levien és Steve Kaplan, akik Betclic bónusz vásároltak nyáron Swansea többségi részesedése, bocsánatot kért a tetteikért. „Nem hamarabb tájékoztatjuk őt a végső választásunkról, és hibás voltunk, és amire teljes felelősséget vállalunk,” írta. mérkőzés.Azt is kimutatta, hogy nem fél, hogy néhány tollat ​​tönkreteszi a játékosok között, amikor öt esélyt adott a csapatnak, beleértve mindkét középső hátát, Jordi Amat és Federico Fernández.

Legyen Bradley tűzerő ebben a csapatban azonban egy másik kérdés, a brutálisan kitűzött cél elleni bizalom hiánya.

„Bízzunk abban, hogy ha helyesen járunk, ha jobb lesz a futball, ha jobban versenyeznénk, ha mindezeket a kis dolgokat javítanánk, akkor a pontok jönnek – mondta.

„csalódott vagyok. Ahogy végigmentünk a második felében, számos alkalomra gondoltam: „Itt van.” De amikor nem jön, nem akarom elfelejteni azokat a dolgokat, amelyek számomra nagyon pozitívak voltak.

A Mawson kijelzője közöttük volt.A nyáron Barnsley-ből aláírt, 22 éves kiskorú felmentette magát Van der Hoorn mellett, aki vitathatatlanul a legjobb esélye volt a játéknak, amikor Sigurdsson szabadrúgását csak a Gomes lábaival blokkolta. A későbbiekben Sigurdsson Tamely a Watford-fickó karjaiba lőtt, és egy 20 yardos erőfeszítést tett a posta lábánál – mindkét lehetőség a nyüzsgő Barrow kiváló munkája után érkezett.

Watford, aki kilencedik helyen áll az asztal és egy tisztességes Betclic fogadás bónusz formában úgy tűnt, hogy tartalmilag játszott az ellentámadásnál, különösen az intervallum után, és csak szórványosan fenyegetett.Valon Behrami megsérült, hogy Paul Tierney, a játékvezető nem mutatott rá a helyszínre, amikor Kyle Naughton kihívásai mentek le – inkább úgy nézett ki, mint a lábak kusza, és a helyettesítő Nordin Amrabat félig véletlenül elkapta a törést A bal oldali csatornán keresztül.

Ami Bradley-t illeti, legalább az öltözéke javult az egész fekete ruhában, amit Arsenalon viselt. – Meg kell várnom, hogy holnap lássam a véleményeket – mondta mosolyogva. „Még mindig próbálom kitalálni, hogy mi működik itt.” Swansea City azzal vádolta, hogy figyelmen kívül hagyja a támogatók bizalmát, mint a kapcsolatok savanyúságát Tovább