West Ham Sink Sunderland a Winston Reid utolsó pillanatban nyertese

A mélyebb és mélyebb Sunderland elesett, amíg szinte nem védekeztek a hat yardos dobozuktól, és elkerülhetetlen volt a kegyetlen csapás, amely Winston Reid bal lábából származott a leállási idő negyedik percében. Miután úgy döntött, hogy egy olyan pontot rendez, amikor egy bátorabb oldal megpróbálta tesztelni a West Ham United idegét egy olyan stadionban, amely még mindig kicsit hidegnek és idegennek érzi magát, semmit sem értek. A lemorzsolódó légkörük a helyzetükről elfojtó, önmegvalósító prófécia, amely azzal fenyeget, hogy a bajnokságon anélkül húzza őket, hogy annyira, mint egy szeszélyes. megváltoztatta a kétségbeesetten unibet mobil sportfogadás gyenge játék felfogását.Ha Sunderland kitartott volna, David Moyes képes lett volna dicsérni az ellenállóképességüket, vagy Lamine Koné kiváló teljesítményét a központi védelemben. Ebben a párhuzamos univerzumban a látogatók Londonban keletkeztek, magasan tartva a fejüket, és úgy döntöttek, hogy az erkölcsteljesítményre támaszkodnak az Arsenal életének játékával a következő szombaton a Fénystadionban.

a bűnbánat és a bomlás bűbájából indultak, a fókusz egy vita felé fordult, hogy a bűncselekményükért büntetik őket, Moyes átadta a kezdeményezést a West Ham-nak azáltal, hogy az utolsó 10 percben két támadó játékosát helyettesítette. Slaven Bilic újabb csatárost, Ashley Fletcher-t tette hozzá a West Ham támadásához.

Megpróbálták megtartani azt, amit megértettek, nem volt meglepő, hogy a bajnokság alsó oldala lenyűgözőnek bizonyult.Bár a West Ham nyomását aligha nevezhetjük könyörtelennek – a második felében a házigazdák megtámadták a repülés unibet regisztrációs bónusz minden irányát, és ismételten nagyítottak egy ablakot – a Reid célja elhagyja a Sunderlandet két ponttal az első kilenc meccsen, nyeremény nélkül Moyes panaszkodott arról, hogy Jonathan Calleri egy külső pozícióban állt, amikor a helyettes Reid lövése futott át a lábán és Jordan Pickfordon, de a zászló leállt.

West Ham szemszögéből, ez volt a döntő győzelem a múlt szombat helyreállító győzelme után a Crystal Palace-nál.Három pontot húzott ki az alsó háromtól, és enyhítette a Bilicre gyakorolt ​​nyomást, bár tudta, hogy csapata nem sikerült ismét lenyűgöznie az új földterületének kellemetlen környezetében. A klinikai Burnley az Evertont elhúzza Scott Arfield utolsó győztesével több

Elhalványultak a fényes kezdet után, és rengeteg pillanat volt, amikor a Sunderland elvesztette az esélyeit, hogy felfedje védelmi hibáit a szünetben.

West Ham védekezésében kiváló labdarúgást játszottak a megnyitó 20 perc múlva, amikor Sunderland meglátta, hogy a büntetés megkezdődjön.Bilic megtartotta a hitét a 3-4-2-1-es rendszerrel, amely olyan jól működött a Selhurst Parkban, ahol Edimilson Fernandes, egy fiatal svájci középpályás, és az első bajnokságát a felfüggesztett Aaron Cresswell helyett unibet üdvözlő bónusz kezdte, és Dimitri Payet és Manuel Lanzini. veszélyes pozíciókban bukkant fel. – Nagyon jó voltunk – mondta Bilic. „Csak nem gólt értünk el.”

A Payet három alkalommal fenyegetett, széles körben hajlítva, miután Mark Noble-val csere történt, túlságosan közel állva Pickfordhoz egy zseniális döbbenés végén a szívében a védelem és a jobb állomás alapjainak lerakása 18 méteres távolságra.

Egy korai cél az volt, hogy megszüntette a West Ham-t súlyozó bizonytalanságot, de az intenzitásuk megengedi, hogy Sunderland belépjen a játékba . – Még mindig egy kis görcsben vagyunk – mondta Bilic, és a fejére mutatott.Leicester visszatért a pályára, ahogy Shinji Okazaki ragyog a győzelemben a Crystal Palace-nál. Tovább

Túl elszigetelt az első félidőben, Jermain Defoe felpattant.Jack Rodwell szűken küldött egy fejlécet, és Wahbi Khazri eldobta a Sunderland legjobb megnyitását a második félév elején, és rettenetesen felvette az Adriánt.

„Nem élveztem az első részt, de a második félidőben nem voltunk fenyegetett, és ha bármi is volt, nagyobb valószínűséggel nézett ki, ”mondta Moyes.

Mégis, Sunderland későn nyomást kért, amikor Moyes Paddy McNairra és Billy Jones-ra hozta a Duncan Watmore-t és a Khazri-t, és a területet fizette, és fizetett akkor, amikor egy rövid sarok rutin véget ért a Payet-nek, hogy Reid-et találta, aki 18 méteres körzetből kicsi lövést forgatott a testeken. A Sunderland ismét lecsökkent.